Honey

79f69230354b71206fb723c571cce58b_567x210

Weekend! Het was een fijne week. Chaotisch, een beetje druk maar zeker wel fijn. Het sporten is een aanwezige factor in mijn weken geworden ondertussen. Afgelopen maandag besloot Dani (mijn eerste gastblog aka dat meisje van die mega transformatie) mee te doen met mijn (ondertussen) geliefde Body Jam. Bij Basic Fit mocht je in de maand november mensen meenemen naar de groepslessen voor een soort van proefles. ”Hoi ik ben Dani, Lissa’s enige sportieve vriendin” zei ze tegen Ellen toen ik vaste prik mijn nicht op kwam halen voor de les. Ze heeft enigszins wel een beetje gelijk. Ze vroeg me wat ze van de les kon verwachten. Pfff. Hoe leg ik dit uit? ”Soort van dans, maar ook weer niet, wel echt stoer zeg maar, geen Zumba ofzo…”
Lekker duidelijk. Laat het maar gewoon over je heenkomen dan maar. Een kwartier in de les ging stond ik al weer dood te gaan. Zweten, heet, rood. Ik kijk naar links en zie Dani in opperste concentratie meedoen, gewoon, niet rood en het zweet gutst bij haar, in tegenstelling tot mij, niet naar beneden. Heh!? Kijk haar gaan. Die krachtpatser van mij.

In mijn hoofd zie ik eruit als Honey van de gelijknamige film terwijl ik alle moves van Eva en Claudia mimiek.

Tegen de tijd dat de cooling down start heb ik echt zuurstof nodig en veel water. Dani staat nog steeds even vrolijk naast me terwijl ik bang ben dat ik nooit meer trap zal kunnen lopen met die spierpijn die ik nu al voel. ”En (hijg), wat vond je ervan (hijg)?” Dani antwoord serieus met het volgende antwoord: ”Ik vond het wel geinig. Voor één keer dan”. Geinig? GEINIG? Jezus fucking Christ, ik sterf 100 doden, kan een literfles aan vocht vullen en kan na de les een wastrommel vullen met handdoeken en zij vond het wel geinig? Wat voel ik me zwak vergeleken bij haar. Ik vergeet zo nu en dan even dat ik 50 kilo meer met mee meedraag dan haar. Desalniettemin ben ik super trots op mezelf dat ik het überhaupt weet bij te benen in de lessen. Ik denk dat het maar goed is dat ik mezelf niet kan zien in de spiegel want het is waarschijnlijk te hilarisch voor woorden. In mijn hoofd zie ik eruit als Honey van de gelijknamige film terwijl ik alle moves van Eva en Claudia mimiek. Laten we het er maar gewoon op houden dat ik blij moet zijn dat ik iets heb gevonden wat ik leuk vind. Ik betrap mezelf in elk geval op een lach op mijn gezicht tijdens het jammen en dat gebeurd mij echt niet zomaar tijdens het sporten.

Look at her, she’s stunning!

Deze week was ook de week dat ik kaartjes wist te bemachtigen voor Adele! Volgens mij is heel de wereld in rep en roer vanwege haar. Ze breekt alle records, miljoenen mensen proberen kaarten te bemachtigen voor haar optreden en ze duikt ineens op in elke show. Je kan geen minuut op Facebook scrollen zonder dat je iets van haar tegenkomt. Buiten dat Adele een geweldige zangeres is met een geweldig gevoel voor humor, vind ik haar ook het levende bewijs van het feit dat een maatje meer ook prachtig kan zijn. Ik bedoel: look at her, she’s stunning! True, ze is een hoop afgevallen, maar net als ik zal ook zij niet maatje 34 krijgen. En gelukkig! Ik zou zo met haar willen ruilen en niet alleen omdat mijn gezang mensen dwingt om van een dak af te springen….

adele25

Maar goed, ik wens jullie allemaal een fijn weekend. Veel plezier met jullie Sinterklaas activiteiten. Ik doe er gelukkig niet aan en ik ben blij als al die pepernoten, chocolade, marsepein en schuimpjes eindelijk opgerot zijn want ik vreet me er kilo’s bij met al die onzin! Ik gooi er volgende week gewoon weer een les Body Jam tegenaan en doe gewoon weer alsof ik Honey ben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s