All You Need Is Love

christmas-lights-tumblr

Vorige week heb ik het zo druk gehad. Ik werd 25 en hoewel ik het niet vierde heb ik toch zoveel gedaan dat het wel voelde alsof ik het vierde! De vrijdag voor mijn verjaardag had ik vrij genomen om te gaan zwemmen met mijn vriendinnen bij het Vennenbos. Het scheelt een hoop dat ik me 100% op me gemak voel bij deze meiden want normaal sta ik echt niet te springen om te zwemmen. Hoewel ik het wel heel leuk vind, loop ik gewoon niet zo graag rond in zo weinig kleding. We hebben bijna heel de middag in het bubbelbad vertoeft, al kon ik het niet laten om een keer als een zeehond de wildwaterbaan te trotseren. Zeehonden zien er nog schattig uit, ik was er eerder zo eentje met een speklaagje en zag er waarschijnlijk uit alsof ik zou gaan verzuipen, maar ach, who gives a fuck.

Die avond trokken we de kroeg in en heb ik mijn verjaardag absoluut gevierd: hoedjes, shotjes, kotsende vriendinnen, Tequila, cadeaus, verjaardagskussen, vuurwerk en een boelstierige Tamara. Mijn avond was compleet. De volgende dag kwam er nog wat familie langs en later die avond sloten een aantal vriendinnen aan om bij mijn ouders thuis te fonduen. Lekker heel de avond vlees eten en wat chocolade toe. Er werden verhalen van vroeger verteld door mijn vader en wij beantwoorde deze met verhalen van onze stapavonturen. We hebben heel de avond gelachen. 12322746_1057465730982127_6276129206950122766_oDe week die dit weekend volgde, was misschien nog fataler voor mijn gewicht dan verwacht. Ik had een etentje met het werk op de planning staan, een avondje bios met een hapje eten van te voren, een borrel van het werk, zondag uiteten, een verjaardag op zaterdag… Dit allemaal terwijl ik de longen nog uit mijn lijf hoestte. Ik leefde op de Ibuprofen en mijn lijf riep: ”STOP HIERMEE, ga in je bed liggen man”. Ondanks dat was het een drukke maar leuke week. Met een kerstpakket rijker ben ik donderdag in mijn bed gaan liggen en ben er enkel vrijdag nog uit geweest om te werken. Vrijdag de bank op gekropen, vervolgens 12 uur slapen en zaterdag precies hetzelfde gedaan (om me beter te voelen ben ik de Star Wars films nog maar eens gaan kijken want morgen moet ik wéér naar de bios voor de nieuwe film). Ik knapte gelukkig op voor zondag. Want zondag was dé dag! De dag dat ik eindelijk iets ging doen wat ik heel mijn leven al had willen doen! Naar de opnames van de All You Need Is Love kerstspecial!

Ik weet niet of jullie ooit naar tv opnames zijn geweest maar dit was absoluut betoverend! Ik en ons pap zijn al jaren super fan van het programma en via mijn collega wisten we dit geregeld te krijgen. Ik was over the moon toen ik hoorde dat het gelukt was. De hele ervaring was een sprookje op zich. Onderweg in de auto zaten we te klagen over het feit dat we van de ene kant blij zouden zijn wanneer het 1 januari is. Dan beginnen we beide aan de strijd van de kilo’s. Naast de meetings van de Weight Watchers, die ik toch weer ga bijwonen, heb ik nu ook ons pap als rots in de branding wanneer ik het even niet meer zie zitten of het helemaal fout gaat. We willen dit samen doen en we willen samen ons doel bereiken. We hebben smakelijk zitten lachen om onze te strakke kleren maar vooral over de oogkleppen die we nog heel eventjes opzetten met de kerst. Eenmaal bij Endemol aangekomen, kregen bij de balie kaartjes zonder plaatsnummer en we moesten als laatste de studio in (in tegenstelling tot iedereen die wel gewoon een plaatsnummer had gekregen). In de studio werd duidelijk dat wij de onbezette stoelen moesten vullen. Helaas betekende dat dat ik niet naast ons pap zou zitten. We baalden er mega erg van, want dit was iets wat we samen wilden doen. Ik mocht plaatsnemen op de allereerste rij, recht voor de bank waar Robert mensen zou ontvangen. Ons pap zat 3 meter van mij af en we konden gelukkig naar elkaar gebaren hoe leuk het wel niet was. De domper van de plaatsen was al heel erg snel vergeten toen de show begon en een droom uitkwam. Artiesten kwamen optreden, Robert was hilarisch, de All You Need Is Love-bus was weer super leuk, dromen kwamen uit voor hele families recht voor mijn neus: ik heb het niet droog kunnen houden. Als ik al die mensen zie ben ik echt van plan om een wereldreis te maken, daar de liefde van mijn leven te vinden en vervolgens mensen me laten opgeven voor deze show. Van begin tot het einde heb ik genoten en ons pap ook, dat was in elk geval duidelijk elke keer als we elkaar aankeken. Ik kan niet wachten om de show op kerstavond te bekijken en te zien hoe zo’n opname in elkaar wordt gemonteerd. Ik zit donderdag mooi op de bank naar mezelf te zwaaien. Zwaai vooral mee!

IMG_1496

Advertentie

Een gedachte over “All You Need Is Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s