I can & I will, watch me…

img_2041

Een kort bericht zo tussendoor want het grootste deel van de week was gewoon klote en dat kwam duidelijk naar voren in mijn blog woensdag. Aankomen terwijl mijn motivatie en toewijding wel aanwezig was, was een klap in mijn gezicht. Gisteren was ik vrij en heb ik met mijn moeder de meest ontspannen dag ever gehad. Vanochtend werd ik wakker en mijn moeder appte me nieuwsgierig; ‘En? Afgevallen?’. Ook mijn WW app stuurde me een melding: vandaag is je weegdag, vergeet je gewicht niet in te voeren. ‘Ik ga nu mijn bed uit, app je zo’ zei ik terug. Vijf minuten later was ik het al bijna weer vergeten, oh ja even wegen. En ben ik is blij dat ik dat niet vergat: 9 kilo afgevallen! In totaal dan natuurlijk, niet in een paar dagen… Maar hoe heerlijk is het om na zo’n kutweek eindelijk resultaat te zien? Na die klap in mijn gezicht van woensdag was ik zo boos op de wereld maar besloot wel door te zetten. Of ik woensdag nou gewoon een off day had of dat mijn lichaam besloot juist die dag iets vast te houden weet ik niet. Ik heb veel bewogen deze week, wellicht is dat resultaat vandaag te zien op de weegschaal. Whatever it is, ik kan de 10kg ruiken. Volgende week tik ik ‘m aan, daar ga ik voor zorgen. Ik heb bijna de 20% van mijn doel bereikt. Het is niet de wereld, maar het is mijn eerste 20%. How I love the smell of succes in the morning…

Advertentie

2 gedachtes over “I can & I will, watch me…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s