Happy anniversary!

Birthday-cake-1-year

Zwaarvet bestaat vandaag precies een jaar. 16.669 bezoekers, 66 berichten en 86 reacties later, is dit een van mijn beste beslissingen ooit geweest. Wellicht is mijn blog nog niet waar ik zou willen dat het was, maar mooie dingen hebben tijd nodig. Ondertussen heeft mijn blog me al van alles gebracht en wat me ook bezielde een jaar geleden, ik ben blij dat ik dat eerste bericht heb geschreven.

Iedereen bedankt voor het lezen van al mijn berichten en de leuke reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen. Ik weet dat ik een aantal trouwe lezers heb en ik ben blij dat jullie me na een jaar nog steeds trouw volgen.

Op naar het volgende jubileum!

XOXO

Advertentie

4 gedachtes over “Happy anniversary!

  1. Ik vind je blogs iedere keer weer leuk om te lezen! Benieuwd naar het resultaat als jij, lisa en ik weer een keer afspreken! Ik zal in iedergeval helemaal verbaasd zijn denk ik als ik je fotos en filmpjes nu al zie!

    Xxx

    Like

  2. Wat?? Alweer een jaar Liss?? Wat gaat het ook allemaal snel! Ik ben echt super trots op je! Wat jij dit jaar bereikt hebt echt top!! Ga zo door!! Xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s