Twentyfive

Naamloos
Ik zat dichtbij maar kon het nog niet officieel zeggen, sinds vandaag wel. Ik ben 25 kilo afgevallen. Sinds ik met Manon aan de slag ben gegaan hebben we er bijna 10 kilo samen afgetraind. Om te zeggen dat ik hier vrolijk van word, is een understatement. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de 25 heb ik alvast behaald. Mijn eerste (tussen)doel is bereikt.

Er zijn 5 zakken aardappelen af, 25 kilo verpakkingen gehakt, 12 ananassen, 3 kleine kindjes, 62 komkommers, 25 liter water, 2,5 zakken potgrond… Bizar om zo te denken, maar zo besef ik me eigenlijk pas wat het is..

25 down, many more to go.

Advertentie

Een gedachte over “Twentyfive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s